Gratis turneringer hver eneste dag hos Inter Poker

Der er unægteligt mange gode grunde til at man skal prøve at oprette en konto hos Inter Poker. Her finder du nemlig masser af gratis turneringer hver eneste dag som du frit kan være med i, og hvis blot du formår at ende i den bedste del af hvert felt kan det betyde at du kan spille med i store online turneringer eller vinde kontante præmier.

Hver eneste dag fra 12.00 og frem til 21.30 dansk tid finder du freerolls som alle kan deltages i uden omkostninger, og det gør Inter Poker til et godt valg.

Godt for nybegyndere

Med muligheden for at spille gratis turneringer hver eneste dag er Inter Poker et særligt godt sted at starte for nye spillere der stadigvæk lige mangler det sidste før de er klar til at spille om rigtige penge. Er du dog en øvet spiller som allerede har god erfaring med poker om ægte penge kan det nævnes at der følger en række gode ting med når du opretter din konto og laver din første indbetaling. Her vil du nemlig kunne finde en 200 % bonus på op til €1000, og der er også et VIP program du frit kan være med i.

Få din €1000 bonus

Hvis du har lyst til at prøve kræfter med Inter Poker hvad enten det er de gratis turneringer eller den store bonus du har fået et godt øje til, kan det uden tvivl anbefales at man opretter sig som kunde.

Det er helt gratis, og med et enkelt indskud kan man frit deltage i deres mange forskellige kampagner som kan give dig adgang til store live events, kontante pengepræmier og meget andet.

Besøg Inter Poker nu og spil din skattefrie €1000 bonus fri i små rater nu.

Spil turneringer hos Inter Poker. Klik her!