Giv dig selv en stor bonus hos Party Poker

Det har aldrig været helt skidt at blive kunde hos Party Poker, og lige nu er der op til 3000 ekstra gode grunde til det.

På grund af den nye lovgivning, vil Party Poker nemlig gerne have ekstra mange danske kunder til at spille hos dem, og derfor kan du få op til 3000 kroner i velkomstbonus.

Det er særdeles nemt at få fat i denne bonus, og det kræver blot at du indtaster koden PNPARTY, når du åbner din nye konto.

Når dette er gjort, skal du bare lave en indbetaling, og så vil du kunne spille den store bonus fri.

Minimum 75 kroner

Man skal som minimum indbetale 75 kroner for at få del i dette tilbud, men det er særdeles klogt at indbetale mere.

Hver kroner du indsætter, vil nemlig blive matchet i bonusbeløb, og derfor kan det have sine fordele at indsætte 3000 kroner eller mere.

Uanset hvor mange penge du vælger at indsætte, kan du også se frem til overdådige belønninger i det store VIP Program hos Party Poker.

Faktisk kan man købe bonusser for de point man har optjent via ens velkomstbonus, så værdien er ganske enkelt meget stor.

Fede kampagner

Party Poker afholder lige nu også en lang kavalkade af fede kampagner, og det er blandet andet med pakker til WSOP 2012.

Der afholdes også en ny udgave af den populære promotion kaldet Gladiator, og her vil man kunne vinde kolde kontanter eller et sæde til WPT.

Det er derfor på høje tid at få oprettet sig som kunde hos Party Poker, og med en bonus på op til 3000 kroner, er det meget indbringende at få gjort.

Husk at bruge koden PNPARTY når du opretter dig, så vil din bonus nemlig automatisk blive overført til din konto.

Få bonus hos Party Poker