Gigantisk kampagne i september hos Party Poker

Der går næppe en måned uden at Party Poker har en ny kampagne på trapperne, og september måned bliver på ingen måder undtagelsen. Der vil nemlig blive afholdt en kampagne kaldet Acceleratoren som går ud på at man skal optjene så mange point som man overhovedet har mulighed for.

Optjen kontante præmier

Afhængigt af hvor mange point du optjener, vil du kunne få kontante præmier kombineret med adgang til store freerolls, som kun er for de spillere som har optjent nok point til at kvalificere sig, så man kan roligt sige at der er god grund til at spille hos Party Poker i september måned.

Accelerator i hele september

Som enhver anden promotion har denne også en fastsat løbetid. Du har fra 1-30. september til at optjene så mange point som du overhovedet kan, og skulle du optjene 75.000 point venter der $10.000 i præmie samt adgang til alle freerolls i forbindelse med denne kampagne. Der er derfor virkelig noget at spille for, og hvis man er glad for at tjene ekstra penge og i øvrigt at kunne vinde voldsomt mange penge i freerolls, er det her ikke et tilbud man skal gå glip af.

Du har som ny kunde hos Party Poker også muligheden for at få en lækker sign-up bonus når du vælger at oprette din nye konto. Du skal blot indtaste koden RIDE500 når du opretter din konto, og så vil en 100 % sign-up bonus på op til $500 blive krediteret din konto så snart din første indbetaling har fundet sted. Du kan derfor kombinere denne lækre bonus med deres VIP program samt Accelerator kampagnen, og så kan du selv prøve at regne ud hvor meget du får ud af dit spil i september måned hos Party Poker.

Deltag i denne promotion, optjen så mange point som muligt og vind stort hos Party Poker. Læs mere om Accelerator her.