Full Tilt Poker Fransk Licens

Som den seneste i rækken over pokerrum der har modtaget fransk licens melder Full Tilt Poker sig nu på banen. Papirarbejdet med at få licenserne nede i Frankrig er enorme og derfor er det i lidt spredt fægtning at de store pokerrum får tildelt licensen.

Har nu fransk licens

PokerStars og Deres franske pokerrum røg direkte ind på en niendeplads over de største pokerrum i verden og det forventes at Full Tilt Poker Frankrig vil være det 17. største pokerrum. Danskere kan ikke spille på det franske netværk som udelukkende er åben for spillere fra Frankrig og skulle man have lyst til en Franske fiskebuffet så må teltpælene rykkes op og turen gå sydpå.

Der kan dog spilles på Full Tilt som normalt og pokerrummet tilbyder spillerne en 27% Full Tilt Poker rakeback aftale plus en 100% bonus op til $600. Som kunde hos Full Tilt kan du følge de to danske professionelle spillere, Gus Hansen og Søren Kongsgaard som begge er på kontrakt med verdens næststørste pokerrum. Udover de to kendte danskere har Full Tilt Poker mere end 200 professionelle spillere som kommer fra alle verdensdele.

Spillerne er alle vældigt kendte profiler og navne som Phil Ivey, Patrik Antonius, Tom Durrrr Dwan og Mike Matusow klinger velkendt i de fleste pokerspilleres ører. Ydermere er Full Tilt Poker kendt for deres lille indskuds turnering som kun koster $2 at deltage i men som har abnorme $100.000 i garanteret præmiesum. Du kan spille med i den turnering d. 1. august og hver anden uge frem til oktober. Turneringen kaldes ”The Big Little Tournament” og er et scoop for alle turneringssspilere der får chancen for at få vinde en meget stor præmie for et yderst beskedent indskud.

Få rakeback hos Full Tilt Poker

Få 27% rakeback direkte til din konto. Opret en konto og bliv betalt med syvogtyve procent Full Tilt Poker rakeback