EUR 15000 March On Event hos Fortune Poker

Hos Fortune Poker er de stolte over at kunne annoncere en helt ny freeroll til en værdi af €15000. Navnet er March On, og for at kunne spille med i den store event skal man gå til stålet i marts måned hos Fortune Poker. Her har du nemlig mulighed for at sikre dig en billet ved at spille så mange raked hænder som du har mulighed for. Ender du iblandt de 500 mest aktive spillere i marts vil du være sikret en plads i den endelige turnering, og der er intet mindre end €4500 garanteret til vinderen.

Kun for cashgame spillere

Det er kun cashgame spillere der kan kvalificere sig til den store €15000 garanterede freeroll. Man kan derfor ikke spille Sit & Go eller Multi-table turneringer i forhold til at kvalificere sig, så det er udelukkende et tilbud for cashgame spillerne der her er blevet lanceret. Det kan desuden også godt betale sig at være en smule flittig ved bordene i perioden 1-31. marts. Hver raked hånd vil nemlig give dig 1 chip at spille for når de €15000 skal uddeles, og derfor er det klogt at spille ekstra meget så man har masser af chips i beholdningen når turneringen finder sted.

Dato og tidspunkt

Denne €15000 garanterede March On turnering spilles online hos Fortune Poker den 12. april 18.15 dansk tid. Det er kun kvalificerede spillere der har chancen for at deltage, og derfor skal man optjene raked hænder i marts måned før at man kan være med. Lyder det som noget for dig, er det derfor bare med at få besøgt Fortune Poker med det samme og oprette en konto. Som ny kunde har du mulighed for at få op til €1000 i bonus, og der er også masser af øvrige kampagner at være med i.

Klik her og spil med