Endnu en dansker med kontrakt hos Bet24 Poker

Jan Mølby der er mest kendt for sin tid som professionel fodboldspiller får travlt i den kommende tid ved den grønne filt. Han har nemlig netop fået en kontrakt med Bet24 Poker, og er således det seneste skud på stammen hos den store udbyder af poker, casino og sportsbetting. Bet24 Poker har på mange måder haft travlt på det sidste hvor op til flere prominente navne er blevet tilføjet til holdet af sponsorerede spillere. Profiler som Thomas Pedersen og Jesper Hougaard er nemlig også på kontrakt med giganten der nu for alvor satser på det danske marked.

En vellidt person

Det er dog ikke kun evnerne ved pokerbordet der har gjort udfaldet for denne kontrakt. Landechefen for Bet24, Henrik Jensen, udtaler nemlig at det var en kombination af flere ting der gjorde at aftalen blev tilbudt til den pensionerede fodboldspiller. Med et venligt væsen, en imødekommende personlighed og stigende evner ved pokerbordene var det nemlig et helt naturligt valg for Bet24 at vælge Jan Mølby. Fra nu af skal der så bruges ekstra meget tid både online og live for den ældre herre, og mon ikke at de øvrige spillere hos Bet24 vil dele ud af et tip eller to til den tidligere Liverpool spiller.

Bet24 Poker i rivende udvikling

Man kan næsten ikke holde styr på hvor meget der sker hos Bet24 Poker i disse dage. De er nemlig i en rivende udvikling der både består i store kampagner, live turneringer og et væld af kontrakter med professionelle spillere. Fra få dage siden annoncerede Bet24 blandt andet at de ville være hovedsponsor for en ny række af live turneringer ved navn Danish Poker Tour.

Kunne du tænke dig at møde Jan Mølby ved den virtuelle filt, så kan du oprette en konto hos Bet24 Poker helt gratis. Nye kunder kan få op til 6000 kroner i velkomstbonus og deltage i diverse kampagner der kører hver måned.

Klik her og besøg Bet24