Di Urindanger Dang gav live interview under session

Det kan være en hård tilværelse at leve af poker. Dagene kan være lange, og engang imellem taber man en hulens masse penge selvom man spiller godt. Det kunne dog sagtens være blevet til en af de dage da den famøse online spiller Di Urindanger Dang gav et live interview forleden. Sammen med sin bror Hac ’trex313’ Dang sad Urindanger og spillede en session på de helt store borde da interviewet blev vist direkte online.

Kom til at gøre det under session

Problemet med det var netop at man kunne se hvilke kort som Di Dang sad med på de mange borde online, og hvis man ellers havde været hurtig nok, og havde haft penge nok, kunne luskede spillere nemt have udnyttet det faktum at man kunne se kortene hos den dygtige amerikaner, men indtil videre tyder intet på at det var tilfældet.

Det har dog ikke kun været dårlige ting som har forfulgt Di Dang hos Full Tilt Poker. Han er en af de mest vindende spillere hos verden andet største pokersite, og med en profit på $8.187.369 må man sige at han er et eksempel på hvor mange penge der kan tjenes hvis blot man er god nok.

Har vundet massivt i år

Online har det været et par fantastiske år for Di Dang. Allerede nu i 2011 har han vundet mere end $1.000.000 hos Full Tilt Poker, og som en af de mest aktive spillere og en god sans for game-selection, har han for alvor fået en plads som en af de bedste online spillere i hele verden.

Der kan dog også være dårlige sider af medaljen, og det fik Di Dang også at føle da han tog til Macau sidste år. Enorme spil blev spillet, og selv Tom Dwan og Phil Ivey var på plads, men desværre endte turen med en ren økonomisk nedtur, men mon ikke at de mange millioner der er blevet vundet siden, kan ligge et plaster på såret.