Devilfish pokersite solgt til The Weather Lottery

Den ubestridte konge af engelsk poker, David ‘Devilfish’ Ulliot, har ikke været genstand for de store resultater i løbet af de sidste par år, men nu har englænderen dog fundet en anden måde at få tjent til dagen og vejen. Englænderen har nemlig solgt sit pokersite Devilfish Poker til The Weather Lottery som udbyder online gaming og er specialiseret i lotto.

Kontanter og aktier til Devilfish

Med salget af Devilfish Poker kan David Ulliot nu glæde sig over en gevinst på £40.000 i kontanter samt £290.000 for aktierne i selskabet. Dermed bliver der altså lidt ekstra at spille for i den kommende tid for den populære englænder, der har stået for et utal af store resultater igennem årene.

Hvorvidt eventyret med at have sit eget pokersite for alvor har givet David Ulliot ideer til hvad han skal beskæftige sig med for eftertiden udover poker, vides ikke. Sitet har dog været en noget blandet succes. Tilbage i 2008 havde sitet et regnskab med en rød bundlinje på 2.800.000 kroner og derfor må det nok siges at være en god gevinst for David Ulliot at komme ud af forretningen med skindet på næsen og formodentlig en lille profit.

Gennem tiderne har David ’Devilfish’ Ulliot vundet intet mindre end $5.908.880, men det seneste år har tingene ikke helt kørt efter planen og for året 2010 er det kun blevet til en profit på $221.000. Men mon ikke englænderen alligevel vil gøre sit for at tage en ny titel hjem i de store turneringer i det kommende år.

Har vundet millioner af dollars

David Ulliot har altid været kendt som en anderledes pokerspiller, der med sin iskolde attitude har snydt mange modstandere ved de store finaleborde og vundet millioner og atter millioner af dollars gennem tiderne.

Ydermere er han den englænder, der har vundet flest penge i pokerturneringer nogensinde.