Dansk sejr i Sunday Warm-Up ved PokerStars

Danskerne står nærmest i kø nu om dage, når det handler om at lave store resultater i søndagsturneringerne online. Dette blev understreget endnu engang her til morgen, hvor det blev til endnu sejr og en af de store af slagsen.

Slog dem alle i Warm Up

Denne søndags resultat stod Martin El-kher for, da han gik hele vejen i PokerStars anden største søndagsturnering Sunday Warm-Up. Turneringen havde denne søndag besøg af intet mindre end 4.338 spillere, hvilket betød den garanterede præmiepulje på $750.000 blev overgået med $117.600. Martin El-kher kunne dermed score en ekstra stor præmie for førstepladsen, der gav $136.110 til den københavnske spiller.

Skulle man være i tvivl om Martin El-khers kvaliteter, kan det nævnes, at sejren faktisk er hans anden i selvsamme søndagsturnering. Sidste gang var i juni 2008, hvor det blev til $93.810 for samme præstation.

Martin El-kher, der ellers mest er kendt som cashgame spiller, er dermed ved at slå sig selv fast som turneringsspiller også med flere flotte præstationer. I hvert fald må den næsten trekvarte million danske kroner betegnes som en pæn gevinst, selvom pengene nok stadig kommer hovedsageligt fra No Limit Holdem pengespillene.

Stort tillykke til Martin El-kher med sejren, der forhåbentlig bliver gentaget næste søndag af de danske farver. Ønsker du at blive den næste, kan vi anbefale at oprette en PokerStars konto her og spille nogle af de mange satellitter til både Sunday Warm-Up og Sunday million.

Få din $600 bonus hos PokerStars

Spil på PokerStars nu og modtag $600 i poker bonus med denne PokerStars Kampagnekode.