Champions League update: Her er odds på ottendedelsfinalerne

Vi skal have fundet årets kvartfinalister i Champions League, og det er derfor tid til en Chamions League-update.

Paris St. Germain, Real Madrid, Wolfsburg og Benfica er allerede videre til kvartfinalerne på bekostning af Chelsea, Roma, Gent og Zenit St. Petersburg, og nu venter der spændende ottendedelsfinaler i denne uge.

Nu skriver vi godt nok spændende, men faktum er, at flere af kampene reelt er afgjort før returopgøret. I hvert fald fører Barcelona med 2-0 fra det første opgør mod Arsenal i London, og har nu fordel af hjemmebanen, hvor Barcelona er knusende overlegne for tiden. Samtidigt fører Manchester City med 3-1 fra deres udekamp mod Dynamo Kiev, og heller ikke her er der lagt op til en sjov aften for udeholdet.

I Madrid er der lidt spænding at spore, hvor Atletico Madrid tager imod PSV Eindhoven. Her sluttede det første opgør 0-0 i Holland, så begge klubber har alt at spille for. Atletico er dog store favoritter til kampen, hvilket du kan læse mere om i denne odds-optakt til Atletico Madrid vs PSV.

 

Odds på 1/8-finaler i Champions League

Vil du se odds på hele rundens Champions League-kampe, kan du med fordel besøge bet365. Her er der nemlig et væld af odds-markeder på Champions League-kampene, hvor du kan spille handicap-odds og andre specials foruden de klassiske 1X2-odds.

Kigger vi på 1X2-markedet på f.eks. Bayern München vs Juventus, som vi kalder Rundens Kamp uden at blinke, er Bayern favoritter mod Juventus til odds 1.44 netop nu. Juventus giver odds 8.00 hos bet365, men i den forbindelse er det måske værd at overveje det odds 20.00 på Juventus-sejr, som du kan læse mere om senere i denne artikel.

Ellers er der også odds 4.75 at hente på uafgjort, hvis kampen bliver lige så tæt som i det første opgør. Her var Bayern foran 0-2, inden Juventus kæmpede sig tilbage på 2-2 mod kampens slutning.

Se flere odds herunder og odds på alle 1/8-finalerne i Champions League hos bet365.

Odds på Champions League hos bet365 ->

odds_champions_league_ottendedelsfinaler

 

Rundens kamp: Bayern München vs Juventus

Den helt store kamp står efter vores overbevisning i München, hvor Bayern tager imod de italienske mestre fra Juventus. “Den Gamle Dame” – som Juventus populært kaldes – er oppe imod alle odds, da man kun fik 2-2 hjemme i Torino, og nu skal op mod et af Europas stærkeste hold på en af Europas stærkeste hjemmebaner.

888 tilbyder odds 20.00 på Juventus til nye kunder, hvilket er et helt vanvittigt odds. Juventus levnes ikke mange chancer, men hvis der er noget italienerne kan – og altid har kunnet – er det at spille iskoldt på et resultat og opnå det via klassisk drama, hård fight og et par giftige angribere.

Sådanne besidder Juventus da også, og Bayern skal være på vagt overfor folk som Paulo Dybala, Mario Mandzukic og Alvaro Morata. Tror du Dybala scorer når-som-helst i kampen, kan du f.eks. få odds 3.75 på dét hos bet365, som også har målscorer-odds på en lang række andre spillere.

Favoritterne til at komme på tavlen i kampen er selvfølgelig Robert Lewandowski, som giver odds 1.72 når-som-helst, mens der er 3.75 på “Lewy” som første eller sidste målscorer. Thomas Müller, Arjen Robben, Mario Götze og Franck Ribery er også på listen over potentielle målscorere, og alle er de større favoritter til at score end Juventus’ farligste mand, Dybala.

 

Holdenes form

Ser vi på holdenes indbyrdes form, har Bayern München spillet fire kampe siden 2-2 opgøret mod Juventus, og her er det blevet til to sejre, en uafgjort (0-0 ude vs Dortmund) og et overraskende og sjældent hjemmebanenederlag på 1-2 til Mainz.

Senest Bayern var i kamp, var i denne weekend, hvor det blev til en sikker 5-0 sejr lørdag over Werder Bremen hjemme på Allianz Arena. Her scorede både Thiago Alcantara og Thomas Müller to mål hver, mens også Lewandowski kom på tavlen med en enkelt scoring.

Bayern ser ud til at være i topform før mødet med Juventus, som dog heller ikke er i helt dårlig form. Juventus er ubesejret i 19 Serie A-kampe i træk, og siden kampen mod Bayern i Torino, har Juventus spillet fire kampe hjemme i Italien.

Først slog man Inter 2-0 i Serie A, men tabte derefter til netop Inter i Coppa Italia-semifinalen med 3-0 efter 3-0 sejr i første opgør. Det endte med en 3-2 sejr til Inter i straffesparkskonkurrencen, og så var Juventus skuffende ude. Efterfølgende har Juventus så slået Atalanta ude med 2-0 og Sassuolo 1-0 hjemme. Dybala lavede det afgørende mål i den seneste 1-0 sejr.