Billetter for USD 12500 til GSOP VII hos Betsafe Poker

Med kort tid til at Grand Series of Poker endnu engang vil blive spillet hos Betsafe Poker, er der blevet lanceret to særlige kvalifikationsturneringer hvor du kan vinde en billet til udvalgte turneringer i både GSOP VII og GSOP VII Mini. Det samlede beløb for billetterne løber op i $12.500, og med så mange flotte præmier på spil kunne det være en god ide at få optjent det antal point der kræves for at deltage i de to online finaler som finder sted i starten af oktober måned.

To finaler

Betsafe Poker afholder to finaleturneringer hvor du har mulighed for at komme med til dem begge. Det kræver at du optjener 1000 player points i september måned, og så er du sikret en plads ved begge turneringer. Den ene af dem har turneringsbilletter for $10.000 i puljen og disse billetter kan bruges til GSOP VII. Den anden turnering har præmier for $2.500 og disse kan herefter bruges til at købe sig ind i de forskellige GSOP VII Mini turneringer som finder sted. Det kræver 250 point at komme med til den lille finale, men man kan altså sikre sig en plads ved begge turneringer hvis man optjener de omtalte 1000 point.

Store præmier

Turneringsbilletterne som man kan vinde i de to events har en forskellig værdi der afhænger af hvor højt du placerer dig i de pågældende turneringer. Vinder du f.eks. den store $10.000 GSOP Giveaway turnering vil du modtage en billet til en værdi af intet mindre end $525, og vinderen af den lille finale kan tage en $200 billet med sig hjem.

Der er derfor lagt op til masser af flotte præmier og glimrende muligheder for at komme gratis med til en af de mange turneringer som Betsafe Poker vil være værter for under dette års udgave af både GSOP og GSOP Mini.