Betting

Betting i Danmark er populært som aldrig før, og det skyldes ikke mindst, at bookmakerne tæpperbomber den danske tv-flade med reklamer for odds på kampe der vises i TV.

Flere hundredtusinder kigger med, når TV3+ viser de største Champions League kampe, så det giver næsten sig selv, at interessen for betting er kæmpe stor i det danske land.

Men med alle de mange bookmaker-tilbud der florerer til de helt store kampe, hvordan ved man så hvilke betting-tilbud der er de bedste?

gamblingblogs som ibcww.dk specialiserer man sig i at browse betting-tilbuddene hos bookmakerne, så læserne ikke behøver gøre alt det hårde surf-benarbejde. Det samme gør vi selvfølgelig her på Covenant.dk, men det skader aldrig at udvide sin horisont, og vi kan varmt anbefale vores blog-venner hos ibcww.dk.

 

Live Betting giver helt nye muligheder

OK, måske er Live Betting ikke et specielt nyt fænomen, men i takt med at bookmakerne for alvor gjorde deres indtog på internettet i begyndelsen af dette årtusinde, og i takt med den rivende teknologiske udviklen verden har gennemgået med smartphones og tables i de senere år, er betting-verdenen nærmest revolutioneret.

Nu om dage er det næsten lige så populært at bette mens kampene er i gang (deraf navnet “live betting”), og det skyldes selvfølgelig, at man har mulighed for at cashe ind på evnen til at spotte udviklingen i en kamp, før tingene opstår på banen.

Hvis du kan lure en udvikling, oddssætterne hos bookmakerne ikke har set komme, kan du for alvor score kassen. Det kunne f.eks. være når et hold kommer bagud tidligt i en kamp, og live-oddset på holdet derefter stiger. Når du nu har luret, at de får vendt kampen til sejr inden dommeren fløjter kampen af, kan du score en større gevinst end, hvis du havde spillet før kampstart.

Med live betting opstår (og lukkes) muligheder efterhånden som kampen skrider frem. Det er en meget dynamisk måde at bette på, og du bør holde øje med bookmaker-tilbud som inkluderer risikofrie væddemål på liveodds. Dem er der ofte mange af hos Bet365.dk, som er en af verdens førende bookmakere.