Bet24 Poker med ny heads-up kampagne

Røgen har knap nok lagt sig efter at Bet24 Poker inviterede tre heldige pokerspillere med til en aften i selskab med deres store danske pokerprofiler.

Nu er Bet24 igen klar med en lækker kampagne for alle deres kunder, og du har muligheden for at slå de sponsorerede spillere ud.

Hver vinder af disse turneringer vil blive belønnet med $500, så der er god ide i at få oprettet en konto hos Bet24 Poker.

For at spille imod en af de professionelle spillere, skal man vinde en af freerolls som bliver afholdt i den kommende tid.

Trøstepræmie

Såfremt at du vinder en af de tre freerolls og derfor skal spille imod enten Jesper Hougaard, Anders Jensen eller Thomas Pedersen, vil du desuden være sikret en præmie.

Skulle du nemlig tabe til en af de erfarne herrer, vil Bet24 Poker nemlig give dig et sæde til den næste omgang af Danish Poker Tour.

Det kan derfor være en rigtig god ide at tage en tur forbi Bet24 Poker så man har mulighed for at være en del af denne promotion.

Hver freeroll er uden krav eller omkostninger, så alle kan derfor få chancen for at spille imod en professionel og vinde $500.

Datoerne

Den første af de tre freerolls vil blive spillet den 28. marts 20.00 dansk tid, og derefter følger der endnu en den 4. april, og igen den 11. april.

Man bør derfor få registreret sig inden da så man kan være med i tilbuddet, og der venter en 100 % bonus på op til 6000 kroner for alle nye kunder.

Husk også at Bet24 Poker hver måned afholder store rake races med op til $100.000 i præmiepuljen, så det kan betale sig at spille hos denne udbyder.

Åben din konto med det samme og vær en del af denne kampagne!

Opret dig hos Bet24 Poker