Analyse Gruppe D VM 2014

england_soccerDer er lagt op til et par hæsblæsende opgør, når England skal forsøge at hente max. Point i de to kommende kampe ved VM, for at avancere sig til ottendedelsfinalen.

England gjorde det ikke let for sig selv, da de noget ufortjent endte med at tabe 1-2 til EM finalisterne fra 2012. Wayne Rooney og co. Gjorde ellers hvad de kunne for at få point med fra opgøret, men den italienske reservekeeper Salvatore Sirigu viste, at han om nogen var en værdig afløser for Gianluigi Buffon.

Læs om gruppe b her

I den anden ende af banen havde Joe Hart ikke nogen fantom kamp, og han måtte bare stå måbende og se på, da Andrea Pirlo sendte et verdensklasse frispark på oveliggeren kort før tid.

Joe Hart er bestemt en af de spillere, der skal yde lidt ekstra, hvis det ikke allerede skal blive et farvel til VM efter den kommende kamp mod Uruguay på torsdag. Matematisk er det ikke en vind eller forsvind kamp, men det bliver næsten umuligt at avancere sig til ottendedelsfinalen, hvis den kamp tabes.

Uruguay må om nogen være meget tændte på at slå briterne, da de måtte se sig slået med ydmygende 1-3 til miniputterne fra Costa Rica. Ydermere vil Uruguayanerne stille langt mere talstærkt på tribunerne, og det bliver derfor en meget svær opgave for England.

I kampen mod Italien viste Roy Hodgsons drenge dog, at de ikke er med ved VM i Brasilien for sjov, og med marginalerne på deres side og lidt mere skarphed fra Wayne Rooney, så var resultatet også blevet et helt andet. Briterne spillede nemlig med en langt større speed i deres spil end italienerne, og det er det samme spil, som ”Three Lions” skal finde frem, hvis de skal have forhåbninger om at slå Uruguay på torsdag.

Den unge VM-debutant fra Liverpool, Raheem Stirling, viste prøver på sit kæmpe talent, og med et langskud var han tæt på at kanonere bolden i mål tidligt i kampen. Den unge Liverpool spiller ved hvor målet står, og det giver hele 11 gange pengene igen hos BET365, hvis du i skrivende stund spiller på Raheem Stirling til at score det første mål på torsdag mod Uruguay.

Målfattigt opgør?

Der er blevet scoret usandsynligt mange mål ved det igangværende VM, og indtil videre er kun en af de første 11 kampe endt med under tre mål. Det var da Mexico vandt med 1-0 over Cameroon. Kampen på torsdag kan dog blive den blot anden af slagsen, da ingen af de to mandskaber har råd til at tabe. Vi forventer derfor et nervøst opgør, hvor der i stor stil vil blive sat fokus på det defensive.

BET365 giver i øjeblikket odds 1,75 på under 2.5 mål i denne kamp, og selvom VM 2014 har været fyldt med scoringer, så ligner det et rigtig godt odds.

Bet365 Sports -->> Lav konto her

Fodbold VM 2014 Gruppespil D stilling:

VM_gruppespil_2014_gruppe_D