3 pakker garanteret til WPT Dublin hos Poker Heaven

Den næste udgave af WPT står lige for døren, og i den forbindelse har Poker Heaven en masse gode muligheder for hvordan du kan være på plads ved den grønne filt når den populære by Dublin åbner dørene op for pokerspillere fra hele verden. Der vil i alt blive spillet 3 finaleturneringer hvor der i hver turnering er sikret 1 komplet pakke til den store event. Det eneste du skal gøre er derfor at tilmelde og gå hele vejen, og så er en tur til Irland sikret hvor du har mulighed for at tage en enorm præmie med hjem til Danmark.

Daglige satellitturneringer

Hver dag afholder Poker Heaven satellitturneringer som du kan være med i for bare €1.10. Disse turneringer kan sende dig videre til en af de tre finaler hvor 1 pakke er garanteret. Med i alt 3 garanterede pakker til en værdi af €3500 hver, er dette en rigtig god måde at komme med til WPT på. Du kan selv vælge om du vil købe dig direkte ind i disse kvalifikationsturneringer, eller om du vil prøve at komme billigt med via de mange satellitturneringer.

Pakker har en værdi af €3500

Alle pakkerne til World Poker Tour i Dublin som bliver vundet hos Poker Heaven vil have en værdi af €3500. Dette beløb inkluderer alle de omkostninger du har i forbindelse med turneringen, og dette tæller både kommepenge, hotelværelse, flybilletter og selvfølgelig indskud til selve turneringen. Du behøver derfor ikke have udgifter i forbindelse med at tage til Irland og jagte det store trofæ, og det er en af grundene til at det kan være rigtig klogt at vinde pakken hos Poker Heaven.

Tjek de mange muligheder for hvordan du sikrer dig en plads ved WPT Dublin og opret din konto med det samme.